Selecteer een pagina

Maricante Design

Maricante is onze merknaam voor handgemaakte creaties. Denk aan onze foampruiken, Aluminium sieraden en  gepersonaliseerde creaties en cadeaus.
Wilt u ook zo’n unieke creatie? Deze kunt u bij ons bestellen en uw creatie wordt dan op maat en naar uw wensen gemaakt.
Vanwege de grote aanvraag, is er een levertijd op deze creaties, dus bestel tijdig.

DIY pakketjes

HobbyTrend verkoopt niet alleen de materialen, maar ook de ideeën. Deze slogan gaan we meer invulling geven. Wij verkopen naast de losse artikelen ook pakketjes waarvan je leuke creaties/ geschenken kunt maken.
Alle pakketjes zijn voorzien van een QR code, om online de werkbeschrijving te volgen.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Wij maken ook gepersonaliseerde geschenken. Leuke kleine cadeautjes met een persoonlijke touch. Denk aan een gegraveerde naam of spreuk, of een bedrukt T-shirt of pet.
Je kunt ze als pakketje kopen, of door ons laten maken. Wij hebben de beschikking over een laser graveermachine om te graveren in hout, leer, kunststof en glas. Ook  hebben we een machine om stoffen te bedrukken.

Foam creaties op maat

Wilt u ook zo’n leuke hoed of pruik? Helemaal gemaakt naar uw wensen en ideeën? Wij maken die dan in overleg met u en natuurlijk in uw maat. Informeer naar de mogelijkheden en wie weet, wordt u straks het middelpunt van een feestje of evenement.

Voor elk wat wils!

Heeft u een feestje, een evenement of jubileum? Of bent u een echte carnavalist en wilt u opvallen tussen de rest? Ook voor een enkele pruik kunt u bij ons terecht.
Maar gaat u met een groep? Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Sieraden van Aluminiumdraad

Ook voor sieraden kunt u bij ons terecht. Spreek uw wensen uit en wij maken het.
De sieraden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminiumdraad en kunnen in 27 verschillende kleuren worden gemaakt.