Selecteer een pagina
HobbyTrend is een veelzijdige creatieve webshop die inmiddels een succesvolle reputatie heeft opgebouwd, met voornamelijk klanten uit Nederland, België en Duitsland. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en zoeken naar nieuwe producten.

Op onze webshop vind je een breed scala aan aluminiumdraad, evenals onze eigen boeken AluDeco, AluJoux en Alumineus.

We streven ernaar om voor elke hobby de juiste materialen te vinden, zodat elke hobbyist hier alles kan vinden om hun creativiteit te uiten. Daarnaast bieden we kwaliteitsproducten tegen een goede prijs en zorgen we voor een snelle levering van bestellingen.

Mocht je problemen ervaren met onze producten of bestellingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We staan klaar om eventuele problemen snel en naar tevredenheid op te lossen.

Kun je een bepaald product niet vinden op onze website? Laat het ons weten via e-mail en we zullen ons best doen om het artikel alsnog voor je te vinden.

Hoewel online winkelen tegenwoordig de trend is, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. We streven ernaar om via e-mail en telefoon zo persoonlijk mogelijk contact te onderhouden met onze klanten.

We willen iedereen bedanken die HobbyTrend bezoekt en wensen je veel plezier op onze website!